Käytösklinikka ja ongelmakoirakoulutus

kaerrollup

EHYT-areenalla Eläinklinikka EHYTin tiloissa toimii KAER Oy:n Koirien käytösklinikka.

Koirien käytösklinikka auttaa ja neuvoo koirien häiriökäytöksen hoidossa ja koulutuksessa, sekä arjen taitojen opettelussa pennusta senioriin. Tavallisia käytöshäiriöitä ovat mm. remmirähjääminen eli aggressiivinen käytös toisia koiria tai ohitettavia ihmisiä/autoja/pyöriä kohtaan, jahtaaminen, hihnassa vetäminen, eroahdistus, ääniarkuus, aggressiivinen/arvaamaton käytös, erilaiset pelkotilat, resurssiongelmat, hoitotoimenpideongelmat esim. kynsien leikkuu, tavaroiden ja kodin tuhoaminen, sisälle tarpeiden tekeminen ulkoilusta huolimatta, matkustusongelmat autossa, karkailu, luoksetulo-ongelmat, näykkiminen jne. Käytösklinikalla selvitetään ongelman syy/syyt ja kartoitetaan mahdollisesti tarvittava koulutuksen tarve ja laajuus.

Muutos koiran käytökseen saadaan parhaiten yksilöllinen lähtökohta huomioiden. Käytösklinikalla kartoitamme toiveesi ja tilanteesi, ja yhdessä suunnitellen voimme löytää juuri sinulle ja koirallesi sopivimman koulutuskokonaisuuden. Teen yksityiskäyntejä asiakkaan kotona tilanteissa, joissa kotikäynti voi olla koulutukselle suureksi avuksi. Yksityisopetusta on mahdollista saada EHYT-areenalla, jolloin voimme harjoitella häiriöttä rauhallisessa ympäristössä. Joskus kurssi saattaa olla sopivampi vaihtoehto ja valittavanasi on useita erilaisia kursseja EHYT-areenalla Eläinklinikka EHYTin tiloissa. Jos käytöshäiriön syynä on kipu, vamma tai sairaus, apua löytyy eläinlääkäriltä.

Koulutusmenetelmäni perustuvat käyttäytymistieteisiin. Hyödynnän opetuksessani uusinta tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä, oppimisesta ja tarpeista. Noudatan Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä, ja koulutus sekä eläimen käsittely, nojaavat luottamuksellisen suhteen rakentamiseen, onnistuneeseen kommunikointiin sekä toivotun käytöksen vahvistamiseen.

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan ja löytämään keinoja sujuvampaan arkeen koiran kanssa!


Varaa aika: info@kaer.fi | 046 6000 444

Koirien Käytösklinikka,

Eläinklinikka EHYT, Maorlantie 1, 24800 HALIKKO

 

 

Hinnasto:
Yksityisopetus EHYT-areenalla 78€/1 h (sis. alv)

Tanja Karpela

Eläintenkouluttaja (at)
Koirien koulutusohjaaja ja ongelmakoirakouluttaja
Hajukoirakouluttaja
Suomen koirien turvakoti ry pj
Suomen Eläintenkouluttajat ry jäsen

 

Comments are closed