Käytösklinikka ja ongelmakoirakoulutus

kaerrollup

EHYT-areenalla Eläinklinikka EHYTin tiloissa toimii KAER Oy:n Koirien käytösklinikka.

Koirien käytösklinikka auttaa ja neuvoo koirien häiriökäytöksen hoidossa ja koulutuksessa, sekä arjen taitojen opettelussa pennusta senioriin. Tavallisia käytöshäiriöitä ovat mm. remmirähjääminen eli aggressiivinen käytös toisia koiria tai ohitettavia ihmisiä/autoja/pyöriä kohtaan, jahtaaminen, hihnassa vetäminen, eroahdistus, ääniarkuus, aggressiivinen/arvaamaton käytös, erilaiset pelkotilat, resurssiongelmat, hoitotoimenpideongelmat esim. kynsien leikkuu, tavaroiden ja kodin tuhoaminen, sisälle tarpeiden tekeminen ulkoilusta huolimatta, matkustusongelmat autossa, karkailu, luoksetulo-ongelmat, näykkiminen jne. Käytösklinikalla selvitetään ongelman syy/syyt ja kartoitetaan mahdollisesti tarvittava koulutuksen tarve ja laajuus.

Muutos koiran käytökseen saadaan parhaiten yksilöllinen lähtökohta huomioiden. Käytösklinikalla kartoitamme toiveesi ja tilanteesi, ja yhdessä suunnitellen voimme löytää juuri sinulle ja koirallesi sopivimman koulutuskokonaisuuden. Yksityisopetusta on mahdollista saada EHYT-areenalla, jolloin voimme harjoitella häiriöttä rauhallisessa ympäristössä. Joskus kurssi saattaa olla sopivampi vaihtoehto ja valittavanasi on useita erilaisia kursseja EHYT-areenalla Eläinklinikka EHYTin tiloissa. Jos käytöshäiriön syynä on kipu, vamma tai sairaus, apua löytyy eläinlääkäriltä.

Koulutusmenetelmäni perustuvat käyttäytymistieteisiin. Hyödynnän opetuksessani uusinta tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä, oppimisesta ja tarpeista. Noudatan Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä, ja koulutus sekä eläimen käsittely nojaavat luottamuksellisen suhteen rakentamiseen, onnistuneeseen kommunikointiin sekä toivotun käytöksen vahvistamiseen. Käytössäsi on yksityisopetuksessa kouluttajan lisäksi myös ohjaaja avustavan koiran kanssa, jolloin voit turvallisesti harjoitella esim. ohituksia vieraan koiran kanssa. Kohteena olevia/ohitettavia avustavia koiria on käytössäsi useita erilaisia, jolloin harjoittelu ei rajoitu vain yhden ja saman koiran ohittamiseen. Myös vastaehdollistaminen/siedättäminen kohteisiin (esim autot, polkupyörät jne) tapahtuu turvallisesti ja tehokkaasti, sillä käytössäsi on kouluttajan lisäksi ajoneuvo ja ajoneuvon kuljettaja. Näin toistojen määrä ja sopivan etäisyyden asettaminen ajoneuvoon nähden sujuu mallikkaasti. Eroahdistusta hoidettaessa on mahdollista myös koiran kuvaaminen sen yksin ollessa, jotta yksinolon pelkoa voidaan hoitaa mahdollisimman onnistuneesti koiran reaktiota seuraten. Myös hajutyöskentelyä opetellessa on käytössäsi kouluttajan lisäksi avustajia, jotta koiralle voidaan opettaa sujuvasti esim. vieraan henkilön jäljen seuraamista.

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan ja löytämään keinoja sujuvampaan arkeen koiran kanssa!


Varaa aika: info@kaer.fi | 046 6000 444

Koirien Käytösklinikka,

Eläinklinikka EHYT, Maorlantie 1, 24800 HALIKKO

 

 

Hinnasto:
Yksityisopetus EHYT-areenalla 78€/1 h (sis. alv) sisältäen kouluttajan lisäksi avustajan koirineen, ajoneuvon kuljettajineen, koiran kuvaamisen, kirjalliset ohjeet jne. Jos koulutuksessa ei tarvita avustajaa kouluttajan lisäksi, on hinta 68€/1h (sis. alv) sisältäen lisäksi kirjalliset ohjeet. HUOM. Voit myös tilata edullisen 5 kerran ”treenipaketin” hintaan 65€/tunti (sis. alv).

KAER OY

0466 000 444
info@kaer.fi

Eläintenkouluttaja (at)
Koirien koulutusohjaaja ja ongelmakoirakouluttaja
Hajukoirakouluttaja
Suomen koirien turvakoti ry pj
Suomen Eläintenkouluttajat ry jäsen

 

Comments are closed.