Koirahoitola

khooislide

Lämpimästi tervetuloa koirahoitolaamme!

Kodikas häkitön koirahoitolamme sijaitsee Salon seudulla Perniössä, idyllisen maaseudun rauhassa,tarjoten koirallesi upeat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Hoitolan henkilökunta on osaavaa ja koulutettua ja hoitolamme on valvontaeläinlääkärin tarkastama, ja siistiksi sekä hyvin hoidetuksi toteama. Haluamme tarjota koirallesi yksilöllistä, ylellistä ja koirasi mieltymykset huomioivaa hoivaa. Hoitolamme on pieni, tunnelmallinen ja erittäin kodinomainen. Koira-asuntoja on hoitolassamme vain 4.

Hoitolamme palveluvalikoima on laaja, sillä olemme EHYT-kumppani.

Palveluvalikoimaan kuuluu mm. eläinlääkäri-, fysioterapia-, ravintoneuvoja- ja trimmauspalvelut. Palveluita kannattaa tiedustella jo ennen hoitojakson alkua. Olemme sitoutuneet Suomen eläintenkouluttajat ry eettisiin sääntöihin. Emme käytä pelotteita, pakotteita, rangaistuksia tai uhkaa. Koirien käsittelymme ja koulutusmenetelmämme perustuvat luottamuksen saavuttamiseen ja oikean käytöksen vahvistamiseen. Meille voit tuoda turvallisin mielin ongelmallisenkin koiran.

Koiralla on käytössään hoitojakson aikana oma sisutettu ja kodikas huone ja oma takapiha. Koiralle voi valita pehmeän sängyn tai lattialla olevan pehmoisen patjan tyynyineen ja peittoineen. Huoneessa

on lattialämmitys, jota voidaan säätää koiran tarpeiden mukaan. Huoneesta on vapaa pääsy omalle virkistävälle takapihalle. Takapihalta pääsee noin puolen hehtaarin aidatulle metsäalueelle vapaana juoksemaan. Aidattuja leikkialueita hoitolalla on useita. Koirilla on leikki- ja viriketunnit joka päivä koiran mieltymysten ja omistajan toiveiden mukaan. Tarjolla on mm. hauskoja nenätöitä, palloleikkejä, aktivointilelujen kanssa puuhailua ja tietenkin metsässä temmellystä. Haluamme, että koirallasi on hoitojakson aikana hauskaa puuhaa ja mielekästä tekemistä lomansa aikana. Rapsutuksia ja hellyyttä on tarjolla aina, kun koirasi sitä toivoo.

Meillä on tarjolla laadukasta kuivamuonaa. Jos koirallasi on erityisruokavalio, niin kerrothan siitä meille. Huolehdimme vastuullisesti myös koirasi lääkinnästä ja muista hoitotoimenpiteistä. Meille on tärkeää, että koirasi viihtyy ja voi hyvin. Lämpimästi tervetuloa koirahoitolaamme, jossa koirasi voi juosta, leikkiä ja temmeltää turvallisesti!

1 koira 25€/päivä
Perheen muut koirat samassa huoneessa 15€/päivä/koira
Hinnat sis. alv%

Muistathan myös koiran haku- ja tuontipalvelumme
Salon alue 20€
Pääkaupunki seutu 150€
Pidemmät kuljetukset 1,20€/km

Huolehdithan, että koirallasi on voimassa olevat rokotukset.

 

Lämpimästi tervetuloa!
Puhelin: 0466 000 444.
Sähköposti: info@kaer.fi
Osoite: Huhdintie 154, 25500 SALO (Perniö)


kukka

nuuh

flome

nessahuone

tpaikk

toimisto

chanti toimisto

chantihuone

torttuhuone2

nessajuok
juoksumet

tyynekhoit

 

Comments are closed.