smartDOG POP UP testitilaisuus 12.11

KAER Oy ja EHYT Eläinklinikka järjestävät: smartDOG POP UP testitilaisuuden

Mietitkö mitä parhaan ystäväsi mielessä pyörii? Mitä tiedät koirasi ongelmanratkaisukyvystä, muistista, kyvystä loogiseen päättelyyn tai itsehillinnästä? SmartDOG testeillä voit saada tietoa kaikesta tästä. Testien avulla kartoitetaan koirasi vahvuudet ja ne alueet, joihin koulutuksessa ja arkielämässä kannattaa kiinnittää huomiota. SmartDOG testit perustuvat uusimpaan tutkimukseen ja ovat kaikille koirille sopivia testejä. Testit suorittaa koirien käyttäytymistutkija Katriina Tiira (FT).

Voit testata koirasi smartDOG testillä lauantaina 12.11 EHYT Areenalla. Tutustu testeihin täällä https://smartdog.fi/smartdog-testit ja varaa aikasi etukäteen tanja.karpela@kaer.fi. Suosituin testipaketti smartDOG KOGNITIO (ovh 198-,) sisältää mm. itsehillinnän, muistin, ongelmanratkaisukyvyn ja -strategian, ihmisen eleiden lukukyvyn sekä sosiaalisen oppimisen testauksen ja kestää 1,5h. Testiin sisältyy laaja raportti sekä pääsy jatkuvasti päivittyvään tietokantaan, jossa voit verrata oman koirasi tulosta muihin saman ja erorotuisten koirien tuloksiin.

katriina-2014

Paikka: Maorlantie 1 Halikko EHYT-Areena
Luento: Koiran käyttäytyminen & persoonallisuus – geenien ja ympäristön vaikutus klo 11:00-13:00 Hinta 15€, Luennolle ilmoittautuminen tämän linkin lautta.
Testit : klo 9:00 – 21:00 (luennon aikana ei ole testejä)
Ajanvaraus: tanja.karpela@kaer.fi Puhelin: 0466 000 444

Luennolla 2h käsitellään sitä mitkä tekijät vaikuttavat koiran käyttäytymiseen, ja luento perustuu tutkittuun tietoon.

Luennoitsijana toimii Katriina Tiira, FT, biologi, ja eläinten käyttäytymistutkija ja tuoreen SmartDOG yrityksen perustaja. Katriina Tiiralla on lähes 20v kokemus eläinten käyttäytymisen tutkijana Helsingin yliopistossa. Viimeiset seitsemän vuotta Katriina on tutkinut koirien käyttäytymistä ja tehnyt useita tieteellisiä julkaisuja mm. koirien pelokkuuteen tai stereotyyppiseen käytökseen vaikuttavista ympäristötekijöistä. Katriina on toiminut vuodesta 2001 Invalidiliitto ry:n avustajakoirien luonnetesti ja käyttöönottotestituomarina, sekä vuodesta 2012 Koirat Kasvatus- ja Kuntoutustyössä ry:n  soveltuvuuskoe- ja työnäyttötuomarina. Koulutus ja kilpailukokemusta löytyy omien koirien kanssa vuodesta 1984 alkaen mm. PK haku, jälki, TOKO, NOME-B ja WT. Katriinalla on ollut useita erirotuisia koiria, suursnautsereita useampia, labradori, sileäkarvainen noutaja, cockerspanieli sekä sekarotuinen. Tällä hetkellä kotoa löytyy metsästyslinjainen labradori sekä cockerspanieli.

cropped-kaer-logo.ai_.pngimage003logo_iso

Comments are closed.