Koiran peruskoulutus 1 ja 2

slide1 urho logoKoiran peruskoulutus 1

Sopii kaikille aloittelijoille, niin pennuille, nuorille kuin aikuisillekin koirille. Opettelemme kurssilla perusasiat, jotka jokaisen koiran olisi hyvä taitaa. Koiran tärkeimmät perustaidot ovat lähellä pysyminen, rauhoittuminen, luopuminen ja kohdetyöskentely. Nämä perustaidot luovat hyvän valmiuden oppia jatkossa vaativampia käytöksiä. Perustaitojen osaaminen tekee arjesta sujuvamman ja antaa hyvän lähtökohdan jatkaa vaikkapa johonkin harrastuslajiin tai työtehtävään.

Kurssilla harjoittelu tapahtuu yksilöllisesti, sillä treenitila on jaettu erillisiin looseihin. Tämä takaa sen, että jokainen koirakko voi keskittyä paremmin harjoituksiin. Lisäämme häiriöiden määrää vähitellen koiran osaamistason edistyessä.

Kurssi alkaa teorialuennolla, joka käsittelee koiran kouluttamista, oppimista, muistia ja kouluttajan omaa toimintaa. Luennolle tullaan ilman koiraa.

Kouluttaja: Eläintenkouluttaja Tanja Karpela

Kurssin kesto 5x1h

Koiran peruskoulutus 2

Kurssi sopii kaikille Peruskoulutus 1 -kurssin käyneille tai perustaidot osaaville koirille. Kurssilla opetellaan lähellä pysymisen, luopumisen,  paikalle rauhoittumisen ja kohdetyöskentelyn vaativampia sovelluksia, kuten luoksetuloa, seuraamista, irrottamista, keskeyttämistä, käsittelyä, sivulle tuloa jne. Käytöksiin lisätään myös kestoa ja etäisyyttä. Lisäämme myös häiriöiden määrää koiran osaamistason edistyessä.

Kurssin kesto: 4x1h

Kouluttaja: Eläintenkouluttaja Tanja Karpela

Ilmoittaudu kursseillemme tämän linkin kautta

Comments are closed.