HAJUKOIRAKISA EHYT-areena

nuuh-2Nyt mukaan hauskaan hajukoirakisaan! Kisa järjestetään EHYT-areenalla 31.5 sunnuntaina klo 10-14.00. Hajukoirakisan kisahajuna on teen haju. Teen haju piilotetaan EHYT-areenan etsintäradalle ja nopeiten hajun löytänyt koira voittaa. Maksimi etsintäaika on 4 minuuttia. Kilpailu on hauska ja huumoripitoinen kisa, jossa kaikki osallistujat saavat palkinnon. Lisäksi kisan voittajalle 20kg koiranruokasäkki.
Voit kisapäivän aikana tutustua myös esittelypisteisiin, joissa hauskoja ja hyödyllisiä vinkkejä mm. opetettavan hajun ehdollistamista, hajuerottelun alkeita, nakinsyöntikisa, tietoa tulevista luennoista ja hajukursseista, koirien leikki- ja virikepiste, sekä pennuille oma naminetsintärata ja pentutreffipiste! Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Kisaajat ilmoittauduthan tästä…

 

Comments are closed.