2015 kevään kurssit ovat nyt varattavissa

Naksutinkoulutus-/Klikkerikoulutuskurssi aloittelijoille

clicTervetuloa hauskalle ja hyödylliselle klikkerikoulutuskurssille! Klikkeri- eli naksutinkoulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen, jolloin koiran oma-aloitteisuus kehittyy, ja näin koulutus on hedelmällisempää. Koulutus perustuu siis oikean käytöksen palkitsemiseen ja epätoivotun käytöksen huomiotta jättämiseen. Kurssilla opettelemme mm. klikkeri- eli naksutinkoulutuksen perusasioita, tutustumme koulutuksen kulmakiviin, harjoittelemme erilaisia tapoja, joilla toivottu käytös aikaansaadaan klikkeriä käyttäen ja teemme käytännön harjoitteita. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -karvaisille koirille! Ota mukaan kurssille oma naksutin, jossa kosketuskeppi mukana.
Kurssin kesto 4x1h
Kurssi 75€
EHYT-areena

ilmoittaudu kurssille

Arjen aakkoset pennusta senioriin

nejamyArjen aakkosissa opettelemme arjen perustaitoja esim. istu, odota, luoksetuloa, tavaroista luopumista, vasten hyppimisen ehkäisyä, ovista ja autosta sisään ja ulos kulkemista maltillisesti ja turvallisesti, luvan kysymistä vapaaehtoisen katsekontaktin avulla, sekä joitakin koiran hoitotoimenpiteitä, kuten kynsien leikkuuta. Tuntien sisältö saattaa vaihdella jonkin verran osallistujien toiveiden mukaan. Kurssi sopii sekä pienille pennuille, aikuisille kuin seniorikoirillekin. Hauska ja innostava kurssi kaikenkarvaisille koirille ja koiranomistajille!
Kurssin kesto 4x1h
Kurssi 75€
EHYT-areena

ilmoittaudu kurssille

Vetämättä hihnassa

kurssitpKiskooko koirasi talutushihnassa ja ovatko ulkoilulenkit juoksemista pää kolmantena jalkana innokkaasti loikkivan koiran perässä? Vetämättä hihnassa – kurssilla annetaan eväät maltilliseen ja leppoisaan ulkoiluun. Kurssi sopii sekä pennuille että aikuisille koirille. Kurssilla hihnassa kulun opettelu tapahtuu ilosta ja innosta, sekä omistajan ja koiran suhdetta vahvistaen.

Kurssin kesto 4x1h
Kurssi 75€
EHYT-areena
(HUOM! Jos koirasi reagoi aggressiivisesti ohitustilanteissa toisiin koiriin/ihmisiin/pyöriin/autoihin, voit varata ajan Koirien Käytösklinikalta tai valita Rähjäämättä remmissä -kurssin. )

ilmoittaudu kurssille

Rähjäämättä remmissä

ongelmaRähjääkö koirasi ohitustilanteissa toisille koirille vihaisesti tai hyökkiikö kohti ohi kulkevia ihmisiä? Rähjäämättä remmissä -kurssilla harjoittelemme maltillisia ohituksia. Kurssi alkaa tunnin luennolla. Ensimmäisen tunnin aikana käymme läpi mm. remmirähjäämisen syitä ja sopivia lähestymistapoja niihin. Käytännön harjoitteet tapahtuvat kunkin koiran yksilöllinen lähtökohta huomioiden. Kurssille otetaan max 5 koirakkoa.
Kurssin kesto 5x1h
Kurssi 110 €
EHYT-areena

ilmoittaudu kurssille

Hauska hajukurssi!

chaisHauska hajukurssi kaikenkarvaisille koirille. Kurssille osallistuminen ei vaadi koiralta tai omistajalta mitään erityistaitoja. Kurssin aiheina: kouluttamisen perusasiat, hajun merkityksen opettaminen, hajun etsiminen ja hajun ilmaisu. Kurssilla teemme mielenkiintoisia sisäetsintöjä erityisesti talviaikaan, mutta ilmojen salliessa myös ulkoetsintöjä. Hauska hajukurssi voi auttaa sinua löytämään uuden iloisen harrastuksen koirasi kanssa!
Kurssin kesto 4x3h
Kurssi 135 €
EHYT-areena

ilmoittaudu kurssille

 

Puhelin: 0466 000 444  |  Sähköposti: info@kaer.fi | Kursseille ja luennoille ilmoittautuminen tämän linkin kautta


 

Comments are closed.