Koirien Käytösklinikka avaa ovensa EHYT-talossa

Kuninkaantien Eläinklinikalla EHYT-talossa

kaerrollupKoirien käytösklinikka auttaa ja neuvoo koirien häiriökäytöksen hoidossa ja koulutuksessa, sekä arjen taitojen opettelussa pennusta senioriin. Tavallisia käytöshäiriöitä ovat mm. remmirähjääminen eli aggressiivinen käytös toisia koiria tai ohitettavia ihmisiä/autoja/pyöriä kohtaan, hihnassa vetäminen, eroahdistus, ääniarkuus, aggressiivinen/arvaamaton käytös, erilaiset pelkotilat, resurssiongelmat, hoitotoimenpideongelmat esim. kynsien leikkuu, tavaroiden ja kodin tuhoaminen, sisälle tarpeiden tekeminen ulkoilusta huolimatta, matkustusongelmat autossa, karkailu, luoksetulo-ongelmat, näykkiminen jne. Käytösklinikalla selvitetään ongelman syy ja kartoitetaan mahdollisesti tarvittava koulutuksen tarve ja laajuus.

Muutos koiran käytökseen saadaan parhaiten yksilöllinen lähtökohta huomioiden. Käytösklinikalla kartoitamme toiveesi ja tilanteesi, ja yhdessä suunnitellen voimme löytää juuri sinulle ja koirallesi sopivimman koulutuskokonaisuuden. Teen yksityiskäyntejä asiakkaan kotona tilanteissa, joissa kotikäynti voi olla koulutukselle suureksi avuksi. Yksityisopetusta on mahdollista saada myös EHYT-areenalla, jolloin voimme harjoitella häiriöttä rauhallisessa ympäristössä. Joskus kurssi saattaa olla sopivampi vaihtoehto ja valittavanasi on useita erilaisia kursseja Kuninkaantien Eläinklinikalla. Jos käytöshäiriön syynä on kipu, vamma tai sairaus, apua löytyy eläinlääkäriltä.

Koulutusmenetelmäni perustuvat käyttäytymistieteisiin. Hyödynnän opetuksessani uusinta tutkittua tietoa koirien käyttäytymisestä, oppimisesta ja tarpeista. Noudatan Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä, ja koulutus sekä eläimen käsittely, nojaavat luottamuksellisen suhteen rakentamiseen, onnistuneeseen kommunikointiin sekä toivotun käytöksen vahvistamiseen.

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan ja löytämään keinoja sujuvampaan arkeen koiran kanssa!

Varaa aika: info@kaer.fi | 046 6000 444
Koirien Käytösklinikka
Kuninkaantien Eläinklinikka EHYT-talo

Hinnasto:
Käynti käytösklinikalla EHYT-talo: 45 € / 45 min (sis. alv)
Yksityiskäynti kotona: 111€ +km (noin 3 tuntia, sis. alv)
Yksityisopetus EHYT-areenalla 60€/1 h (sis. alv)

 

Tanja Karpela

Ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja
Koirien koulutusohjaaja, käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja
Suomen koirien turvakoti ry pj
Suomen Eläintenkouluttajat ry jäsen

Comments are closed.