SIENIKOIRAKURSSI

chaisKAER koirakoulu ja koirahoitola järjestää hauskan ja mukaansa tempaavan sienikoirakurssin. Kurssi sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille. Kurssin aiheet: kouluttamisen perusasiat, hajun merkityksen opettaminen, hajun etsiminen ja hajun ilmaisu. Taidon opettaminen ei vaadi koiralta mitään erityiskykyjä- jokaisella koiralla on hajuaisti ja kyky oppia uusia taitoja, kun ne sille ystävällisesti ja huolella opetetaan.

Etsittävän hajun löytäminen on koiralle iloinen ja hyödyllinen harrastus niin sisällä kuin ulkona. Taitoa voi jalostaa opettamalla koiran etsimään vaikka kadonneita tavaroita. Talvisin tehtävä sisäetsintä auttaa parantamaan koiran taitoja seuraavalle sienikaudelle ja ahkeralla harjoittelulla voi koirasta olla hyötyä jo tälläkin sienikaudella!

Kurssi toteutetaan 27-28.9 sekä 11-12.10 KAER koirahoitolan tiloissa Perniössä. Jokaisella koirakolla on käytössään oma rauhallinen huone harjoittelua varten ja ulkoharjoitukset aloitamme turvallisesti suurella, noin puolen hehtaarin kokoisella aidatulla metsäalueella. Kurssin hinta: 135 euroa. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset; eläinkouluttaja Erkku Kottonen/Eläinkoulutuskeskus Oy ja eläintenkouluttaja Tanja Karpela/KAER Oy.

Tervetuloa mukaan oppimaan ja viettämään hauskoja ja ikimuistoisia hetkiä koirasi kanssa!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@kaer. fi tai 046 6000444

Kurssille otetaan 2 ryhmää.

Esimmäinen ryhmä: 27-28.9 ja 11-12.10 klo. 09:00-13:00

Toinen ryhmä: 27-28.9 ja 11-12.10 klo. 14:00-18:00

Comments are closed.