Heureka 2018 The Power of K9 Scent Detection

Kiitos erittäin mielenkiintoisesta ja hyvin järjestetystä seminaarista Ilkka Hormila/K9 Ilma Global Training, Jenny Koljonen/Jobs for Dogs, Teemu Närvä/Noseworks ja Päivi Romppainen/Jobs for Dogs. Seminaarin luennoitsijoina olivat Joakim Berlin, Chiraq Patel, Simon Prins ja Ilkka Hormila. Seminaari sisälsi asiantuntevaa tieto-taitoa koirien käytöstä vaativassa hajutyöskentelyssä, eläinten koulutusmenetelmistä sekä harjoitteiden suunnittelusta, toteuttamisesta, kirjaamisesta ja analysoinnista. Seminaari oli kokonaisuudessaan antoisa sisältäen syvästi mieleenpainuvia esimerkkejä koirien kouluttamisesta miinojen raivaustyöhön ja peruskäytösten opettamisesta varmaksi, sekä ongelmakäytösten ratkaisemisesta eläintä kunnioittaen opettamalla eläin aktiiviseksi ja motivoituneeksi yhteistyökumppaniksi eikä passiivisen alistuneeksi. Iso kiitos järjestäjille, toivottavasti ensi vuonna jatkoa seuraa yhtä mieleenpainuvan seminaarin merkeissä!

 

Comments are closed.