Luontokartoituskoirat

KAER Oy kouluttaa ensimmäisenä Suomessa luontokartoituskoiria. KAER Oy:n luontokartoituskoirat voit tilata luontokartoituksen avuksi ja tuhohyönteisten ja vieraslajien löytämiseksi. Käytössämme on tällä hetkellä neljä luontokartoitustyöhön koulutettua koiraa, jotka ovat kaikki koulutettu etsimään erilaisia eläin- ja hyönteislajeja, kuten esim. liito-oravia, lepakoita, pikkuapollon toukkia/koteloita, aasianrunkojäärää jne.

Luontokartoituskoiran käyttö tehostaa, nopeuttaa ja tarkentaa etsintää, sillä koiran ilmiömäisen tarkka hajuaisti tuo aivan uuden avun haasteellisille etsinnöille. Koiran käyttö on mahdollista myös ihmisille hankalina havaintoajankohtina. Koirat etsivät esim. uhanalaisia eläin- ja kasvilajeja, sekä tuhohyönteisiä ja vieraslajeja, niin metsistä, taajama-alueilta kuin suuria tavaraeriäkin tutkien. Koulutamme koiria tarvittaessa myös tilaajan toivomalle hajulle/lajille etsintäkäyttöön. Raportoimme tilaajalle tarkasti koiran kartoitusalueella tekemät löydöt, jotta mahdollisimman tarkka kuvaus kartoitetusta alueesta ja kohteista on tilaajan käytössä. Koirat työskentelevät luontoa ja maastoa kunnioittaen ja rauhallisesti ympäristöä häiritsemättä. Toimimme luottamuksellisesti ja hienovaraisesti tilaajan toiveita kunnioittaen.

Tilaa luontokartoituskoira kartoituksesi avuksi tai tuhohyönteisten ja vieraslajien löytämiseksi

Ota yhteyttä:

Tanja Karpela eläintenkouluttaja (at)
KAER OY
0466000444
info@kaer.fi

 

 

Comments are closed.