Tuire Kaimio – Koiran elekieli ja sen tulkinta – lue koiraasi oikein. LUENTO TÄYNNÄ

Alkaa
Päivä 07/06/2017
Kello 17:30 - 20:30

Tapahtumapaikka
EHYT-Areena

Kategoriat


KAER Oy ja EHYT eläinklinikka järjestävät:

Eläintenkouluttaja Tuire Kaimio

Mitä koira viestii ja kertoo eleillään? Kuinka opimme tulkitsemaan koiran elekieltä oikein? Taito ymmärtää ja tulkita koiran elekieltä oikein, auttaa meitä hoitamaan, käsittelemään ja kouluttamaan koiraamme onnistuneemmin. Väärät elekielen tulkinnat johtavat usein vääriin menetelmiin niin koiran käsittelyssä kuin koulutuksessakin. Eläintenkouluttaja Tuire Kaimion luennolla opimme ymmärtämään mitä koira meille oikeasti yrittää kertoa ja siten kommunikoimaan koiramme kanssa paremmin. Mitä paremmin ymmärrämme koiran kieltä, sitä paremmin osaamme ratkaista myös ongelmakäytöksen syitä ja löytää sopivat harjoitteet eri tilanteisiin.

Eläintenkouluttaja Tuire Kaimio on päätoiminen eläinnäyttelijöiden kouluttaja. Kaimio on taitava ja arvostettu eläintenkäsittelijä ja kouluttaja, ja hän on kirjoittanut lukuisan määrän kirjoja eläinten kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Kaimio on kouluttanut useita tuhansia eläimiä erilaisiin roolitehtäviin elokuviin ja teatterinäytöksiin. Kaimion kouluttamia eläimiä olemme saaneet seurata mm. elokuvassa Poika ja ilves, jossa elokuvan ilves on Kaimion kouluttama. Muita tunnettuja Kaimion kouluttamia eläinnäyttelijöitä ovat olleet mm. VR:n kyyhkyset ja Olvi-mainoksen Jeppe-koira sekä eläinnäyttelijät Onneli&Anneli-sarjassa. Vuonna 2006 alkaneessa WWF:n ja  WSPA:n rahoittamassa hankkeessa Nepalissa, Kaimio opasti paikallisia asukkaita norsujen käsittelyssä. Hankkeen tavoitteena oli kehittää työnorsujen koulutusta inhimillisemmäksi.

Luento 7.6 klo 17:30-20:30
Paikka: Ehyt Areena, Maorlantie 1 Halikko
Lisätiedot: Eläintenkouluttaja Tanja Karpela info@kaer.fi

 

Tee varaus.

Laita alla olevaan valikkoon ilmoittamasi osallistujamäärä eli montako koiraa ilmoitat kurssille. Valikossa on valmiiksi valittuna numero yksi (1), voit tarvittaessa muuttaa määrää hiirellä, jos haluat ilmoittaa enemmän kuin yhden koiran kurssille.

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Comments are closed.