HAJUKOIRAKISA EHYT-areena

Alkaa
Päivä 31/05/2015
Kello 10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
EHYT-Areena

Kategoriat


Nyt mukaan hauskaan hajukoirakisaan! Kisa järjestetään EHYT-areenalla 31.5 sunnuntaina klo 10-14.00. Hajukoirakisan kisahajuna on teen haju. Teen haju (Liptonin Yellow Label) piilotetaan EHYT-areenan etsintäradalle ja nopeiten hajun löytänyt koira voittaa. Maksimi etsintäaika on 4 minuuttia. Kilpailu on hauska ja huumoripitoinen kisa, jossa kaikki osallistujat saavat palkinnon. Lisäksi kisan voittajalle 20kg koiranruokasäkki.
Voit kisapäivän aikana tutustua myös esittelypisteisiin, joissa hauskoja ja hyödyllisiä vinkkejä mm. opetettavan hajun ehdollistamista, hajuerottelun alkeita, nakinsyöntikisa, tietoa tulevista luennoista ja hajukursseista, koirien leikki- ja virikepiste, sekä pennuille oma naminetsintärata ja pentutreffipiste! Vapaa pääsy! Tervetuloa!

 

Tee varaus.

Laita alla olevaan valikkoon ilmoittamasi osallistujamäärä eli montako koiraa ilmoitat kurssille. Valikossa on valmiiksi valittuna numero yksi (1), voit tarvittaessa muuttaa määrää hiirellä, jos haluat ilmoittaa enemmän kuin yhden koiran kurssille.

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Comments are closed.